Samsun Üniversitesi Psikoloji Laboratuvarı Açıldı

Samsun Üniversitesi Psikoloji Bölümü Psikoloji Laboratuvarı Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Selahattin Kaynak, Prof. Dr. Ergin Kariptaş, Prof. Dr. Ali Bilgin, İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kenan Çağan, Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mustafa Kemal Yöntem, Psikoloji Bölümü ve farklı bölümlerden öğretim üyeleri ve öğrencilerin katılımıyla düzenlenen törenle açıldı.

Açılış konuşmalarının ardından Psikoloji Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Kübra Yılmaztürk Yıldırım Psikoloji Bölümü öğrencileri ile bir psikodrama etkinliği gerçekleştirdi. Etkinliğin ardından Prof. Dr. Mahmut Aydın ve katılımcılar laboratuvarın görüşme odalarını ziyaret etti. Ziyaretin ardından gerçekleştirilen hatıra fotoğrafı çekimiyle tören sona erdi.